Garantier

Vi garanterar kvalité och skicklighet!

Under 30 år i byggbranschen har vi på LHB Service AB i Båstad sett det mesta som går att se. Vi har haft stora kunder med omfattande projekt och många privatpersoner med små jobb.

 
Vi genomför samma noggranna planering för privatpersoner som för stora företag. Vi lyssnar på dina önskemål, och bidrar med vår expertis när det passar. Vi är lyhörda och arbetar alltid i tätt samarbete med uppdragsgivaren. Vi har många nöjda kunder bakom oss, så vi kan med gott samvete garantera högsta kvalité på utfört arbete. Vi använder oss endast av bra material, och erbjuder garanti på både arbete och material. (se även referenser)
 

Säkerhet och ansvarskänsla några av våra garantier

LHB Service AB i Båstad har endast personal med många års erfarenhet i branschen. Säkerhet på arbetsplatsen för både oss och kunden är oerhört viktigt. Vi tar ett helhetsansvar i vårt arbete från idé till färdigt byggprojekt. För oss är gott hantverkskunnande, pålitlighet, kvalitet och trygghet viktiga värdeord och vårt arbete skall vara kostnadseffektivt och resultera i enbart nöjda kunder.

 
Vi nöjer oss endast med arbete av högsta kvalité utfört på säkert sätt. Vår breda erfarenhet inom branschen garanterar att vi aldrig behöver tacka nej till ett jobb- inget är för stort, för litet, eller för komplicerat.